veelzijdig.....professioneel....betrouwbaar

HoeWijWerken-001

Onze werkwijze

Wij staan erom bekend onze afspraken na te komen. Wij klussen perfect en gebruiken daarbij materialen van goede kwaliteit. Meestal voeren wij zelf het werk uit; in een enkel geval huren wij heel specifieke kennis in om ons terzijde te staan. Natuurlijk komen wij eerst bij u thuis om het werk op te nemen en te bespreken voordat wij een offerte uitbrengen.

HoeWijWerken-002

Goed overleg

Het werk wordt natuurlijk in goed overleg met u gepland en uitgevoerd.  Wij communiceren duidelijk en zonder al te veel vaktaal.  De lijnen zijn kort, daardoor kunnen door u gewenste aanpassingen  tijdens het werk besproken en uitgevoerd worden. U wilt bijvoorbeeld toch een extra stopcontact of een wasmachineaansluiting: dan kan dat. Kortom: wij zijn flexibel.

HoeWijWerken-003w

Samen met ons kan ook

In overleg kunnen altijd werkzaamheden door uzelf worden uitgevoerd. Dit scheelt u in de prijs! U kunt hierbij denken aan sloopwerkzaamheden, het afvoeren van afval en schilderwerk. Soms is het mogelijk om daadwerkelijk samen het werk uit te voeren. Wilt en kunt u zelf uw aandeel leveren door de hele klus samen uit te voeren, dan kan dat en wordt de tijdwinst met u verrekend.  Wij doen het graag samen met u!