veelzijdig.....professioneel....betrouwbaar

Klusbedrijf Zoetermeer

Op zoek naar een klusbedrijf in Zoetermeer of omstreken? Dan bent u bij Klustperfect aan het juiste adres. Maak hier kennis met ons veelzijdige bedrijf.

Het klusbedrijf dat u werkt uit handen neemt

Als het gaat om verbouwingen in huis, is het goed mogelijk dat het u aan tijd of zin ontbreekt. Of misschien heeft u geen ervaring met bepaalde werkzaamheden. Geen wonder dat u dan op zoek bent naar een klusbedrijf. Woont u in Zoetermeer, dan kunt u  voor een badkamerrenovatie of een zolderverbouwing terecht bij Klustperfect.

Flexibel,  klantvriendelijk en plezierig

Veel klanten benaderen ons via mond-tot-mondreclame. Naast vakbekwaamheid blijkt dat ook onze prettige omgang en betrouwbaarheid zeer op prijs worden gesteld. Wij gaan inderdaad iedere dag weer met veel plezier naar ons werk. Die vrolijkheid straalt af van onze aanpak, waarbij klantvriendelijkheid, flexibiliteit en oplossingsgerichtheid centraal staan. Alles is bespreekbaar en wij passen ons zo veel mogelijk aan. Dat mag u verwachten van ons klusbedrijf

Werkzaamheden:

  • Zolder verbouwen
  • Timmerwerkzaamheden
  • Badkamer renovatie
  • Keuken installeren

Voor het uitbrengen van een vrijblijvende komen wij graag bij u langs. Zo kunnen we precies zien met welke werkzaamheden wij rekening dienen te houden. Neen daarom vandaag nog contact met ons op.

Het uitvoeren van klussen doen wij niet alleen in Zoetermeer, maar ook in Den Haag en omgeving van Den Haag, zoals Voorburg en Wassenaar. Bel dus gerust Klustperfect.