veelzijdig.....professioneel....betrouwbaar

Klusbedrijf Wassenaar

Een badkamer verbouwen of zolder verbouwen? Klustperfect is uw partner. Ontdek hier ons vriendelijke en veelzijdige klusbedrijf. Woont u in Wassenaar  of omstreken, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Vriendelijke prijzen

Ons klusbedrijf maakt altijd gebruik van topkwaliteit materialen. Onze prijs-kwaliteitverhouding is gunstig en heeft dan ook heel wat mond-tot-mondreclame teweeg gebracht. Wellicht bent u ook door een vriend of familielid naar ons doorverwezen?

Het flexibele klusbedrijf voor Wassenaar

Wie overweegt de diensten van een klusbedrijf in te huren, wil graag weten welke keuzemogelijkheden er zijn. Wij bespreken samen met u de opties en adviseren u hierin. Als u besluit ons de opdracht te geven, dan plannen we natuurlijk samen met u een datum.

Profiteer van de voordelen:

  • Klein team, dus altijd bekende gezichten
  • Timmerman, loodgieter en installateur in één
  • Klantvriendelijke en flexibele instelling
  • Lid van VLOK
  • Aangesloten bij een geschillencommissie

Voor het uitbrengen van een vrijblijvende offerte komen wij graag bij u langs. Zo kunnen we precies zien met welke werkzaamheden wij rekening dienen te houden. Neen daarom vandaag nog contact met ons op.

Het uitvoeren van klussen doen wij niet alleen in Wassenaar, maar ook in Den Haag en omgeving van Den Haag, zoals Voorburg en Zoetermeer. Bel dus gerust Klustperfect.