veelzijdig.....professioneel....betrouwbaar

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
47 berichten.
Karin & Jeroen schreef op 9 november 2013 om 09:27:
Klustperfect heeft een badkamer op zolder gebouwd. Door Klustperfect hebben we een badkamer laten plaatsen op onze zolder. Er was nog helemaal niets, maar aan de hand van onze eigen ideeën en de creativiteit van Klustperfect, hebben we nu een prachtige badkamer op onze slaapzolder. Het resultaat (zie de foto\'s op de site) mag er zeker wezen!
Henk Zuur schreef op 29 oktober 2013 om 12:45:
Hans heeft in mijn flat een tweetal glazen deuren ingebouwd. Daarvoor moesten er eerst twee kozijnen op maat worden gemaakt; een heel secuur werk. Vervolgens na veel en heel precies meetwerk zijn er glazen deuren besteld. Alles past perfect en het resultaat is schitterend!! Hans komt snel en prompt zijn afspraken na; is volstrekt betrouwbaar en ... levert TOPWERK!! Ik kan Hans en zijn bedrijf \'Klustperfect\' bij anderen dan ook van harte aanbevelen. De naam van zijn bedrijf klopt! Henk Zuur
Francine schreef op 15 augustus 2013 om 12:52:
Ik heb in april mijn logeerkamer tot badkamer door Hans laten verbouwen. Ik ben er nog iedere dag erg blij mee! Hans kwam zelf bij het ontwerpen ook met suggesties aan waar ik zelf nog niet aan gedacht had. De verbouwing duurde precies zo lang als vooraf afgesproken dus dat is ook erg prettig. Toen er nadien nog een paar dingen niet naar mijn zin waren, zijn deze keurig en heel snel opgelost op een meer dan vriendelijke manier. Ik zou Hans zeker aanbevelen aan mijn kennissen en vrienden.
Helmine van der Heiden schreef op 11 augustus 2013 om 13:31:
Hans van Schie van Klustperfect kennen wij al enige jaren. Een uiterst rustige en bescheiden vakman. Wij vertrouwen Hans evt. ook de huissleutel toe, wanneer we zelf niet aanwezig zijn. Klussen werden ook in rap tempo afgerond. Eerder al durfde ik zijn naam voor een klus door te geven aan een kritische collega. Ook dat proces verliep goed. Zo\'n prettige, rustige en betrouwbare vakman gun je iedereen!
Lisette schreef op 9 augustus 2013 om 06:09:
Ik ben nu bijna 8 jaar klant bij KlustPerfect. Dit bedrijf werd mij aangeraden door een klusbedrijf dat bij mijn werkgever aan het bouwen was. De eerste klus weet ik nog wel, een deur inhangen, drempel en plinten plaatsen. Ik was erg blij met het rustige en vriendelijke karakter van Hans en hoe netjes er gewerkt wordt. Daarom ben ik sindsdien vaste klant en ik heb KlustPerfect ingehuurd voor de grotere als kleinere dingen: badkamer renovatie tot een schroefje in een betonmuur. Wat ik ook erg prettig vind is dat als er eens iets niet naar je zin is -zo vond ik eens een kitrand niet netjes - dan is er geen gezeur, Hans lost het gewoon op tot je tevreden bent. En zo behoudt je nou je klanten. Op mijn aanraden werkt KlustPerfect inmiddels ook voor mijn ouders, tante, schoonouders en schoonzusje.
Max H. Slingenberg schreef op 7 augustus 2013 om 09:46:
Zo\'n jaar of 15 maken wij gebruik van Klustperfect, tot wederzijdse tevredenheid. Klustperfect doet wat het zegt te doen, als er iets tussenkomt wordt dat helder gecommuniceerd. Badkamer, wc, schilderwerk, keuken plaatsen, sloten vervangen. Allemaal perfect!
Youri Boes schreef op 12 maart 2013 om 15:23:
Prachtig werk afgeleverd, ik ben zeer tevreden met de nieuwe badkamer! bewerkt met tiny