veelzijdig.....professioneel....betrouwbaar

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
50 berichten.
Marjan heeft geschreven op 10 maart 2014 om 07:56
Hans heeft een prachtige keuken gemaakt van een oude doorgerotte hoek. Hij heeft uitstekend kijk op alle zaken die komen kijken bij een oud huis; de elektra en buitenkraan zijn ook meteen meegenomen. Alle leidingen helemaal goed en netjes aangelegd, een prachtig werkblad en kortom nu eindelijk een echte fijne keuken. De afwerking is echt perfekt. Zo wordt een oud huis mooi, modern en praktisch, en dat kun je Hans echt toevertrouwen.
Olaf heeft geschreven op 9 maart 2014 om 18:43
Wij hebben onze zolder laten verbouwen door Hans. We kunnen niet anders zeggen dat hij een echte vakman is. Een rustige, zeer betrouwbare en aardige man die zijn vak echt verstaat. Hij weet waar hij het over heeft, overziet de zaken goed, komt afspraken na en denkt goed met je mee. Hans werkt erg netjes en werkt de zaken ook heel netjes af. De offerte is duidelijk omschreven en komt volledig overeen met wat er is besproken. Kortom, iemand die wij zeker willen aanbevelen en iemand die wat ons betreft een prijs verdient als het gaat om klantvriendelijkheid. We hadden zelf een plan gemaakt hoe we de zolder ingericht wilde hebben en Hans heeft met zijn expertise nog eens goed met ons meegedacht. Voor aanvang van de verbouwing is alles netjes afgeplakt om schade te voorkomen. Hans werkt met passie, vlot maar wel met aandacht voor kwaliteit. Of het nu ging om de muur die geplaatst moest worden, elektra dat op een andere plek moest komen (bij ons was dat een behoorlijke puzzelklus), het aanbrengen van een nette kast om de CV, de afwerking van het plafond met gipsplaten........ Hans Klustperfect!
Karin & Jeroen heeft geschreven op 9 november 2013 om 09:33
Klustperfect heeft een degelijke kastenwand gebouwd. Na onze goede ervaring met de gebouwde badkamer, hebben we door Klustperfect ook een kastenwand laten maken rondom de CV-ketel op zolder. Het moest een degelijke / stevige kast worden, met zo min mogelijk ruimte verlies. Dat is aan Klustperfect wel toevertrouwd! Ook dit resultaat is te zien op deze site.
Karin & Jeroen heeft geschreven op 9 november 2013 om 09:27
Klustperfect heeft een badkamer op zolder gebouwd. Door Klustperfect hebben we een badkamer laten plaatsen op onze zolder. Er was nog helemaal niets, maar aan de hand van onze eigen ideeën en de creativiteit van Klustperfect, hebben we nu een prachtige badkamer op onze slaapzolder. Het resultaat (zie de foto\'s op de site) mag er zeker wezen!
Henk Zuur heeft geschreven op 29 oktober 2013 om 12:45
Hans heeft in mijn flat een tweetal glazen deuren ingebouwd. Daarvoor moesten er eerst twee kozijnen op maat worden gemaakt; een heel secuur werk. Vervolgens na veel en heel precies meetwerk zijn er glazen deuren besteld. Alles past perfect en het resultaat is schitterend!! Hans komt snel en prompt zijn afspraken na; is volstrekt betrouwbaar en ... levert TOPWERK!! Ik kan Hans en zijn bedrijf \'Klustperfect\' bij anderen dan ook van harte aanbevelen. De naam van zijn bedrijf klopt! Henk Zuur
Francine heeft geschreven op 15 augustus 2013 om 12:52
Ik heb in april mijn logeerkamer tot badkamer door Hans laten verbouwen. Ik ben er nog iedere dag erg blij mee! Hans kwam zelf bij het ontwerpen ook met suggesties aan waar ik zelf nog niet aan gedacht had. De verbouwing duurde precies zo lang als vooraf afgesproken dus dat is ook erg prettig. Toen er nadien nog een paar dingen niet naar mijn zin waren, zijn deze keurig en heel snel opgelost op een meer dan vriendelijke manier. Ik zou Hans zeker aanbevelen aan mijn kennissen en vrienden.
Helmine van der Heiden heeft geschreven op 11 augustus 2013 om 13:31
Hans van Schie van Klustperfect kennen wij al enige jaren. Een uiterst rustige en bescheiden vakman. Wij vertrouwen Hans evt. ook de huissleutel toe, wanneer we zelf niet aanwezig zijn. Klussen werden ook in rap tempo afgerond. Eerder al durfde ik zijn naam voor een klus door te geven aan een kritische collega. Ook dat proces verliep goed. Zo\'n prettige, rustige en betrouwbare vakman gun je iedereen!
Lisette heeft geschreven op 9 augustus 2013 om 06:09
Ik ben nu bijna 8 jaar klant bij KlustPerfect. Dit bedrijf werd mij aangeraden door een klusbedrijf dat bij mijn werkgever aan het bouwen was. De eerste klus weet ik nog wel, een deur inhangen, drempel en plinten plaatsen. Ik was erg blij met het rustige en vriendelijke karakter van Hans en hoe netjes er gewerkt wordt. Daarom ben ik sindsdien vaste klant en ik heb KlustPerfect ingehuurd voor de grotere als kleinere dingen: badkamer renovatie tot een schroefje in een betonmuur. Wat ik ook erg prettig vind is dat als er eens iets niet naar je zin is -zo vond ik eens een kitrand niet netjes - dan is er geen gezeur, Hans lost het gewoon op tot je tevreden bent. En zo behoudt je nou je klanten. Op mijn aanraden werkt KlustPerfect inmiddels ook voor mijn ouders, tante, schoonouders en schoonzusje.
Max H. Slingenberg heeft geschreven op 7 augustus 2013 om 09:46
Zo\'n jaar of 15 maken wij gebruik van Klustperfect, tot wederzijdse tevredenheid. Klustperfect doet wat het zegt te doen, als er iets tussenkomt wordt dat helder gecommuniceerd. Badkamer, wc, schilderwerk, keuken plaatsen, sloten vervangen. Allemaal perfect!
Youri Boes heeft geschreven op 12 maart 2013 om 15:23
Prachtig werk afgeleverd, ik ben zeer tevreden met de nieuwe badkamer! bewerkt met tiny