veelzijdig.....professioneel....betrouwbaar

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
50 berichten.
Sandra Hofland heeft geschreven op 31 oktober 2016 om 09:07
Ik heb mijn keuken en toilet door Hans laten doen en ben daar méér dan tevreden over. Hans werkt snel en netjes en denkt met je mee. Bij een volgende klus kies ik zeker weer voor hem! Sandra
Sanne en Tommy heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 09:54
Hans is prettig en professioneel om mee samen te werken. Hoewel onze wensen bijna nooit standaard zijn, denk hij goed mee, ook hoe de kosten voor materiaal beperkt kunnen worden. Met onze aparte keus voor tegels en meubels (die overal en negens vandaan kwamen) heeft hij onze droombadkamer gecreëerd. Hij levert de klus helemaal compleet af, zelfs als hij daarom nog even terug moet komen om iets op te hangen. Hans, superbedankt, we genieten utliem van deze nieuwe ruimte in ons bijzondere jaren \'20 huis.
Nino Keijner heeft geschreven op 9 augustus 2016 om 04:44
Eind juli diverse werkzaamheden laten uitvoeren door Klust Perfect zoals het betegelen van de douchewand, plaatsen van nieuw plafond in badkamer, vernieuwen van de vloertegels en het stuccen van de buitenmuren op het balkon. Klust Perfect heeft in de loop der jaren al diverse klussen in ons huis uitgevoerd en ook dit keer is er weer aan onze verwachtingen voldaan. De werkzaamheden worden altijd vakkundig en conform planning opgeleverd. En Hans en collega\'s zijn betrouwbaar, flexibel en prettig in de omgang. Wij kunnen Klust Perfect van harte aanbevelen. Nino & Desiree
Marcel en Helen Hendriks heeft geschreven op 5 juni 2016 om 06:01
Wij zijn zeer tevreden met onze keuken die is opgeknapt door dhr. v Schie !!
Wil van Steenbrugge heeft geschreven op 2 februari 2016 om 12:24
Hans heeft in voorgaande jaren, bij mij en familie, diverse klussen gedaan. Welke hij tot volle tevredenheid heeft uitgevoerd. Dit was voor mij weer een reden om Hans in te huren voor mijn keukenklus in januari 2016. Ook deze keer heeft Hans aan mijn verwachtingen voldaan. Hans is een vriendelijke en doorgaande werker. Ook is hij niet te beroerd, wanneer er nog wat tijd over is, een extra klein klusje te doen. Ik zal hem zeker bij een volgende klus weer in gaan huren. Ik wens Hans zeker een hoop klanten toe.
Karin van den Oort heeft geschreven op 9 december 2015 om 10:25
In mei 2015 heeft Hans mijn badkamer geheel gerenoveerd. Ik ben daar zeer tevreden over. Ondanks onverwachte extra werkzaamheden en een feestdag was alles binnen de afgesproken tijd gereed. De klus is perfect geklaard en afwerking is ook perfect. Hans en zijn collega werkten zeer netjes en zijn prettig in de omgang. Hij gaf ook goed advies. Voor een volgende klus ga ik hem zeker weer benaderen en ik beveel hem zeker aan kennissen aan.
Jacqueline Dogger heeft geschreven op 15 augustus 2015 om 13:46
15-08-2015 Afgelopen week heb ik mijn woonkamer laten opknappen. Er is perfect gekust door Klustperfect. Vooraf gemaakte afspraken zijn goed nagekomen. In 2 dagen tijd weer een mooi wit plafond en een fris behangetje en wat andere klussen. Ook een klein foutje bij terugplaatsen van de lamellelenrail werd dezelfde dag opgelost. Voor een volgende klus benader ik weer Klusperfect.
jan ravenhorst heeft geschreven op 26 juni 2015 om 21:02
Na een grondige en zeer succesvolle renovatie van onze badkamer (zie hieronder) hebben wij Hans ook gevraagd om onze nieuwe keuken te installeren en de toilet te renoveren. Een flinke klus omdat de hele granietenvloer in de keuken, en voor een gedeelte ook die in de toilet en gang, moest worden vervangen. Het resultaat ziet er fantastisch uit en we zijn Hans en medewerkers dan ook zeer erkentelijk voor het vakmanschap en de prettige wijze van werken. We zullen Klustperfect zeker bij kennissen aanbevelen.
Fam. Blankenvoorde heeft geschreven op 10 mei 2015 om 19:13
De mannen van Klustperfect hebben de laatste 8 jaren meerdere klussen in ons huis uitgevoerd. Dit geen niet alleen om geplande klussen, maar ook in geval van een lekkende leiding in de vloer waren de klussers paraat en werd de klus snel en perfect opgeleverd. Nu ik onlangs ben verhuisd naar een nieuwbouwhuis in Den Haag hoefde ik ook niet na te denken welk bedrijf de keuken en badkamer zal plaatsen. Ondanks hun drukke programma was Hans weer erg flexibel en zijn beide keuken en badkamer naar volledige tevredenheid geplaatst en afgewerkt (terwijl ik zelf voor werk op reis was). Kortom goed vakmanschap gecombineerd met duidelijke afspraken levert een mooi resultaat. Ronald Blankenvoorde Den Haag
Sandra en Theo Selier heeft geschreven op 2 mei 2015 om 05:55
Wij zijn heel tevreden met onze nieuwe keuken, vakkundig geplaatst door Hans en zijn college, PERFECT dus !! Klustperfect kunnen wij wel aanbevelen. Sandra en Theo Selier, Den Haag
Linda en Hans heeft geschreven op 28 april 2015 om 16:17
Onze badkamer is heel mooi geworden en zelfs een stuk groter, dankzij Klustperfect. Wij hadden meteen een goede indruk van Hans en zijn heel tevreden over de wijze waarop Hans en zijn medewerker de badkamer hebben verbouwd, netjes, goed en op een plezierige wijze. Wij zijn m.n. erg enthousiast over zijn inzicht en vaardigheden over hoe de materialen te plaatsen en over hoe problemen op te lossen die je tegenkomt, altijd in goed overleg. Wij hebben Hans al bij veel geïnteresseerden aanbevolen.
jan ravenhorst heeft geschreven op 28 april 2015 om 06:47
Hans en medewerker hebben onze badkamer aangelegd en wij zijn daar erg tevreden over. Vaklui en prettig in de omgang! Inmiddels hebben we Hans gevraagd om ook onze keuken te renoveren dus dat zegt wel genoeg.
Fam. Nijhof heeft geschreven op 10 maart 2015 om 09:09
Klustperfect komt al jaren (sinds 2005) bij ons in huis voor grote en kleine klussen. Het is begonnen met onze nieuwe badkamer in het vorige huis. Altijd prima! De contacten zijn ook altijd goed en helder, en ik geef ze zondermeer de voordeursleutel als ik zelf weg moet.
deGooijer&Kasdorp heeft geschreven op 11 januari 2015 om 09:52
Nadat wij een appartement op Kijkduin hadden gekocht stonden wij voor de vraag hoe wij een goede en betrouwbare ondernemer konden vinden om de nodige werkzaamheden te verrichten om het naar onze wensen op te kappen. Via via kregen wij het adres van Hans van Schie. Wij wonen in het midden van het land, maar ook zonder dat wij er met de neus bovenop stonden is het prima voor elkaar gekomen. Complimenten! Binnenkort trekken wij weer aan de bel. C. de Gooijer
Olaf heeft geschreven op 3 januari 2015 om 08:11
Nadat we onze zolder hebben laten verbouwen (zie eerdere post in dit gastenboek), hebben we besloten om Hans wederom te vragen voor een klus, dit keer gericht op de voorbereidingen voor het plaatsen van onze nieuwe keuken. De werkzaamheden waren hierbij zeer divers. Van het slopen van de oude keuken tot het afwerken van de muren na het plaatsen van de keuken. Het positieve commentaar dat we eerder hebben opgeschreven, is nog steeds van toepassing. We hebben ons bij deze klus ons wederom in positieve zin verbaasd hoe veelzijdig Hans is in zijn werk. Het is een echte vakman die je met een gerust hart een (ingewikkelde) klus kan laten uitvoeren in je huis. Als wij weer een wat grotere klus te doen hebben dan weten we wel wie we moeten bellen 🙂
C. Veenstra heeft geschreven op 14 december 2014 om 16:47
Wij hebben onze badkamer laten verbouwen en zijn zeer tevreden over Klustperfect. Hans werkt hard, snel en netjes en denkt ook goed mee.
Fam De Wit heeft geschreven op 24 mei 2014 om 14:01
Ook wij gaan ons aansluiten bij de lange rij positieve reacties. Hans heeft bij ons een prachtige badkamer en WC aangelegd. Het niveau van afwerking is hoog en alles is volgens planning uitgevoerd. Ook denkt Hans goed mee met mogelijkheden en onmogelijkheden. We zullen Klustperfect dan ook zeker bij vrienden en familie aanbevelen. Fam. De Wit
Elma van Linden heeft geschreven op 12 mei 2014 om 08:30
Ik ben zeer tevreden over het stucen en witten. Keurig alles verzorgd. Prima werk geleverd. Klusperfect is een aanrader. Bedankt Hans en medewerkers.
E. Stembert heeft geschreven op 20 april 2014 om 16:08
Geweldig, mijn atelier is perfect aangepast aan mijn wensen. Er is meegedacht en zo een slimme indeling gemaakt en is mijn atelier met de vrijgekomen ruimte nog beter om in te werken. Ik kan KlusPerfect aanbevelen, hartelijk dank Hans!
mevr. Nederpel heeft geschreven op 24 maart 2014 om 20:42
Ook wij hebben al diverse klusjes laten doen door Klustperfekt. Hans is echt een aanrader en wij sluiten ons volledig aan, bij de vorige \"sprekers\". Dus...niet zelf doen, maar neem deze vakman, dan is succes altijd verzekerd.