veelzijdig.....professioneel....betrouwbaar

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
50 berichten.
Tekla Berrenstein uit Den Haag heeft geschreven op 2 april 2019 om 11:41
In het jaar 2000 deed Hans mijn eerste klus. In 2004 heeft Hans in mijn nieuwe huis een de tweede klus gedaan. Na 15 jaar had ik Hans voor een derde klus nodig en ik ben altijd zeer tevreden. Ik wilde een nieuwe keuken met inductie kookplaat op een andere plek dan waar de oude kueken was. Binnen 7 werkdagen heeft Hans de klus geklaard. Muren waren afgehaald om de keuken ruimer te maken, nieuwe meterkast is geplaatst, muren in huiskamer en keuken opnieuw geschilderd, aansluiting voor inductie, -afwasmachine enz enz Alles was goed op zijn plek. Wat ik ook fijn vind van Hans, zijn vriendelijkheid en vriendelijke lach. Hij doet de naam van zijn bedrijf eer aan "KLUSTPERFECT" Ja toch?
Arnold Schilt uit Voorburg heeft geschreven op 4 maart 2019 om 15:08
Onze wc is een kwart slag gedraaid en een stukje in de trapkast 'geschoven'. Een ideale oplossing en perfect uitgevoerd. Bovendien is onze badkamer volledig gestript. Er zaten 3 lagen stucwerk op de muren. Hans heeft zich er niet makkelijk vanaf gemaakt door er een vierde laag op aan te brengen. Hij heeft alles afgebikt en een nieuwe strakke laag aangebracht waarop onze grote maat tegels goed aangebracht konden worden. Al met al: Hans doet de naam van zijn bedrijf eer aan. Hij werkt netjes, snel en is nog gezellig in huis ook!
Piet van der Linde uit Den Haag heeft geschreven op 18 februari 2019 om 12:46
In 8 werkdagen de bestaande badkamer en WC leeggeruimd en vervangen door een nieuwe. Sneller dan gepland, ondanks enkele verrassingen, en zeer goed uitgevoerd.
Linda Riethoven uit Den Haag heeft geschreven op 8 december 2018 om 11:08
Klustperfect heeft onze badkamer en naastgelegen toilet volledig vernieuwd. Hier zijn we superblij mee. Hans is een prettige persoonlijkheid, werkt heel hard en laat het huis weer netjes achter na de klus. Door tegenslag in de levering kon het toilet op vrijdag niet meer opgehangen worden. Hans is toen in zijn weekend langs gekomen om het toilet voor ons op te hangen. Super!!!
Claude en Danièle uit Voorburg heeft geschreven op 16 oktober 2018 om 17:31
Wederom gebruik gemaakt van Hans zijn vakmanschap. Snel en netjes afgewerkt. Douchen wordt weer een plezier.
Hayfaa & Yolanda uit Den Haag heeft geschreven op 7 oktober 2018 om 12:00
Een prachtige nieuwe badkamer binnen de afgesproken tijd. Hans was iedere dag al vroeg aanwezig en werkte hard door. Ook buiten deze uren was Hans zeer goed bereikbaar voor overleg. We waren verrast over hoe netjes het huis na zijn vertrek is achtergelaten. Ook wat ons betreft een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding.
De Bruin uit Den Haag heeft geschreven op 9 september 2018 om 09:05
Mijn kantoortje is door Hans opgeknapt. Is supermooi geworden. En de klus was zelfs een week eerder klaar dan gepland!
Karin & Jeroen uit Zoetermeer heeft geschreven op 28 juli 2018 om 17:26
Na een 3 eerdere mooie klussen hebben we Hans in Februari weer over de vloer gehad. Dit maal bij onze nieuwbouw woning. Hans heeft voor ons 2 badkamers en 2 toiletten gemaakt. Tevens nog wat bijgestaan bij de andere vele klussen die in het nieuwe huis gedaan moeten worden. Binnenkort de volgende klus?
Manon en Gijs van de Schilde uit Den Haag heeft geschreven op 9 juli 2018 om 21:24
Binnen één dag heeft Hans een erkerbank voor ons gemaakt. En wat is het waanzinnig mooi geworden! We zijn ontzettend blij met de werkzaamheden van Hans. Het was erg prettig dat hij van te voren bij ons langs kwam om alles op meten en onze wensen door te spreken. Het resultaat is boven verwachting. Hartelijk bedankt!
Krijn Vermaas uit Den Haag heeft geschreven op 20 mei 2018 om 16:26
Hans heeft bij mij in één week het bad vervangen door een instapdouche + urinoir. De offerte was helder en gedetailleerd. Voor ingewikkeld liggende leidingen vond hij goede oplossingen. De vloerbedekking op de twee trappen naar mijn 2e etage was goed beschermd met een stukadoorsloper. Het tegelwerk ziet er prima uit. Voorzover ik dat kan beoordelen een heel goede prijs-kwaliteit verhouding.
Van der Werf uit Pijnacker heeft geschreven op 14 maart 2018 om 15:05
In september/oktober 2017 heeft Hans onze zolder verbouwd. Het resultaat is prachtig. Buizen weggewerkt, plafond verlaagd met spotjes in het trapgat, 2 slaapkamers gerealiseerd en 1 dakraam geplaatst. Het dakkapel afgewerkt met spotjes en alles strak gestuuct. Ook heeft hij cv en mv kast ombouwen gemaakt en de schotten afgewerkt. Wij hebben erg fijn en goed gehad met Hans, ook via de e-mail. Daarnaast werkt hij erg netjes en precies! Aan het eind van zijn werkdag ruimt hij ook alles weer netjes op. Alles gaat in overleg en is bespreekbaar! Hij houdt zich aan zijn woord. Wij bevelen “Klustperfect” dan ook bij iedereen aan. Voor een eventuele eerst volgende klus zullen wij zeker weer denken aan Hans!
Marianne uit Den Haag heeft geschreven op 12 november 2017 om 11:09
Hans van Schie van Klustperfect heeft bij mij het inbouw reservoir van de toilet vervangen en een nieuw wandje daarvoor geplaatst/betegeld. Ik ben daarover echt zeer tevreden, niet alleen omdat alles prima werkt en het er heel goed uitziet, maar ook omdat hij een echte vakman is die met duidelijk plezier zijn werk doet.  Hij geeft van tevoren duidelijk aan wat je kunt verwachten, komt op de afgesproken tijd, werkt door en laat alles goed schoon/ opgeruimd achter. Toen ik naderhand nog een vraag had over de werking van de bedieningsplaat, was hij zo vriendelijk om snel nog even langs te komen om dat uit te leggen. Last but not least is hij niet alleen heel prettig in de omgang, maar ook om in huis aan het werk te hebben.  Dus: als ik nog eens iets in huis wil laten doen doe ik graag weer een beroep op hem en ik beveel hem ook van harte bij anderen aan!
Christine Kliphuis uit Voorburg heeft geschreven op 30 oktober 2017 om 15:01
Hans is een echte vakman met veel ervaring, hij is altijd correct en denkt met je mee. Na eerdere goede ervaringen heb ik hem weer gevraagd, nu voor het plaatsen van een vaatwasser. Ook dit is prima verlopen. Wat ik ook fijn vindt: Hans laat de boel netjes achter als de klus is geklaard!
Claude Haneuse uit Voorburg heeft geschreven op 19 september 2017 om 11:19
Wij zijn heel tevreden over de werkzaamheden die Hans in onze keuken heeft gedaan. Het is netjes afgewerkt. Wij zouden hem zeker bij vrienden en kennissen aanbevelen
Isolde uit Den Haag heeft geschreven op 1 september 2017 om 20:59
De afgelopen jaren hebben wij Klustperfect voor verschillende klusjes (kastenbouw, tochtoplossingen, electra) ingeschakeld, altijd naar volledige tevredenheid. Hans reageert alert, komt zijn afspraken na en werkt netjes. Alles gaat in goed overleg, van de werktijden, voorbereiding tot de alternatieve oplossingen voor de klussen. Wij bevelen hem zeker aan.
Kroon uit Wassenaar heeft geschreven op 30 augustus 2017 om 17:56
Hans als klussenier zullen wij zeker aanbevelen. Al verschillende werkzaamheden heeft hij voor ons verricht tot volle tevredenheid. Hij is vriendelijk, betrouwbaar en geeft goede adviezen. Bovendien is hij goed bereikbaar. Bij een volgende klus gaan wij hem zeker weer bellen.
Julia heeft geschreven op 23 maart 2017 om 05:08
In de laatste paar jaar heeft Hans verschillende grote (keuken, badkamer, toilet) en kleine (ophangen kastok) klussen bij mij gedaan. Ik ben zeer tevreden, afwerking is netjes en secuur, een echte vakman. Hans geeft goede adviezen, en bleef steeds binnen budget. Niet geheel onbelangrijk. Ik raad hem zeker aan mocht u een verbouwing overwegen.
Karin en Michiel heeft geschreven op 10 maart 2017 om 22:57
Hans heeft bij ons de zolder verbouwd. Het plan voor de verbouwing hadden we zelf gemaakt, Hans heeft de uitvoering voor zijn rekening genomen. De zolder is gesplitst in 2 kamers (hobby ruimte en ouderslaapkamer), er is een badkamer gemaakt (grenzend aan ouder slaapkamer) en er is een vliering gemaakt over de breedte van het huis in de nok van het dak. Alles is prima verlopen. Hans is een vakman die goed meedenkt, erg netjes werkt en prima communiceert. Mocht je voor een verbouwingsklus staan, bel dan Hans. Voor een volgende klus doen wij dat in ieder geval wel weer.
Linda en Hans heeft geschreven op 17 januari 2017 om 16:52
Omdat Hans vorig jaar onze badkamer zo mooi en netjes had verbouwd, hebben we Hans gevraagd om in onze keuken het plafond te verlagen met ingebouwde spotjes en om keukenapparatuur in te bouwen. Ook nu zijn we weer heel tevreden over de deskundige en prettige aanpak van de klus door Klustperfect.
anoniem heeft geschreven op 31 oktober 2016 om 18:47
Zeer tevreden over de verrichte werkzaamheden. Klustperfect is zeer professioneel en efficient en geeft goede adviezen.