veelzijdig.....professioneel....betrouwbaar

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
45 berichten.
Hayfaa & Yolanda uit Den Haag schreef op 7 oktober 2018 om 12:00:
Een prachtige nieuwe badkamer binnen de afgesproken tijd. Hans was iedere dag al vroeg aanwezig en werkte hard door. Ook buiten deze uren was Hans zeer goed bereikbaar voor overleg. We waren verrast over hoe netjes het huis na zijn vertrek is achtergelaten. Ook wat ons betreft een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding.
De Bruin uit Den Haag schreef op 9 september 2018 om 09:05:
Mijn kantoortje is door Hans opgeknapt. Is supermooi geworden. En de klus was zelfs een week eerder klaar dan gepland!
Karin & Jeroen uit Zoetermeer schreef op 28 juli 2018 om 17:26:
Na een 3 eerdere mooie klussen hebben we Hans in Februari weer over de vloer gehad. Dit maal bij onze nieuwbouw woning. Hans heeft voor ons 2 badkamers en 2 toiletten gemaakt. Tevens nog wat bijgestaan bij de andere vele klussen die in het nieuwe huis gedaan moeten worden. Binnenkort de volgende klus?
Manon en Gijs van de Schilde uit Den Haag schreef op 9 juli 2018 om 21:24:
Binnen één dag heeft Hans een erkerbank voor ons gemaakt. En wat is het waanzinnig mooi geworden! We zijn ontzettend blij met de werkzaamheden van Hans. Het was erg prettig dat hij van te voren bij ons langs kwam om alles op meten en onze wensen door te spreken. Het resultaat is boven verwachting. Hartelijk bedankt!
Krijn Vermaas uit Den Haag schreef op 20 mei 2018 om 16:26:
Hans heeft bij mij in één week het bad vervangen door een instapdouche + urinoir. De offerte was helder en gedetailleerd. Voor ingewikkeld liggende leidingen vond hij goede oplossingen. De vloerbedekking op de twee trappen naar mijn 2e etage was goed beschermd met een stukadoorsloper. Het tegelwerk ziet er prima uit. Voorzover ik dat kan beoordelen een heel goede prijs-kwaliteit verhouding.
Van der Werf uit Pijnacker schreef op 14 maart 2018 om 15:05:
In september/oktober 2017 heeft Hans onze zolder verbouwd. Het resultaat is prachtig. Buizen weggewerkt, plafond verlaagd met spotjes in het trapgat, 2 slaapkamers gerealiseerd en 1 dakraam geplaatst. Het dakkapel afgewerkt met spotjes en alles strak gestuuct. Ook heeft hij cv en mv kast ombouwen gemaakt en de schotten afgewerkt. Wij hebben erg fijn en goed gehad met Hans, ook via de e-mail. Daarnaast werkt hij erg netjes en precies! Aan het eind van zijn werkdag ruimt hij ook alles weer netjes op. Alles gaat in overleg en is bespreekbaar! Hij houdt zich aan zijn woord. Wij bevelen “Klustperfect” dan ook bij iedereen aan. Voor een eventuele eerst volgende klus zullen wij zeker weer denken aan Hans!
Marianne uit Den Haag schreef op 12 november 2017 om 11:09:
Hans van Schie van Klustperfect heeft bij mij het inbouw reservoir van de toilet vervangen en een nieuw wandje daarvoor geplaatst/betegeld. Ik ben daarover echt zeer tevreden, niet alleen omdat alles prima werkt en het er heel goed uitziet, maar ook omdat hij een echte vakman is die met duidelijk plezier zijn werk doet.  Hij geeft van tevoren duidelijk aan wat je kunt verwachten, komt op de afgesproken tijd, werkt door en laat alles goed schoon/ opgeruimd achter. Toen ik naderhand nog een vraag had over de werking van de bedieningsplaat, was hij zo vriendelijk om snel nog even langs te komen om dat uit te leggen. Last but not least is hij niet alleen heel prettig in de omgang, maar ook om in huis aan het werk te hebben.  Dus: als ik nog eens iets in huis wil laten doen doe ik graag weer een beroep op hem en ik beveel hem ook van harte bij anderen aan!
Christine Kliphuis uit Voorburg schreef op 30 oktober 2017 om 15:01:
Hans is een echte vakman met veel ervaring, hij is altijd correct en denkt met je mee. Na eerdere goede ervaringen heb ik hem weer gevraagd, nu voor het plaatsen van een vaatwasser. Ook dit is prima verlopen. Wat ik ook fijn vindt: Hans laat de boel netjes achter als de klus is geklaard!
Claude Haneuse uit Voorburg schreef op 19 september 2017 om 11:19:
Wij zijn heel tevreden over de werkzaamheden die Hans in onze keuken heeft gedaan. Het is netjes afgewerkt. Wij zouden hem zeker bij vrienden en kennissen aanbevelen
Isolde uit Den Haag schreef op 1 september 2017 om 20:59:
De afgelopen jaren hebben wij Klustperfect voor verschillende klusjes (kastenbouw, tochtoplossingen, electra) ingeschakeld, altijd naar volledige tevredenheid. Hans reageert alert, komt zijn afspraken na en werkt netjes. Alles gaat in goed overleg, van de werktijden, voorbereiding tot de alternatieve oplossingen voor de klussen. Wij bevelen hem zeker aan.
Kroon uit Wassenaar schreef op 30 augustus 2017 om 17:56:
Hans als klussenier zullen wij zeker aanbevelen. Al verschillende werkzaamheden heeft hij voor ons verricht tot volle tevredenheid. Hij is vriendelijk, betrouwbaar en geeft goede adviezen. Bovendien is hij goed bereikbaar. Bij een volgende klus gaan wij hem zeker weer bellen.
Julia schreef op 23 maart 2017 om 05:08:
In de laatste paar jaar heeft Hans verschillende grote (keuken, badkamer, toilet) en kleine (ophangen kastok) klussen bij mij gedaan. Ik ben zeer tevreden, afwerking is netjes en secuur, een echte vakman. Hans geeft goede adviezen, en bleef steeds binnen budget. Niet geheel onbelangrijk. Ik raad hem zeker aan mocht u een verbouwing overwegen.
Karin en Michiel schreef op 10 maart 2017 om 22:57:
Hans heeft bij ons de zolder verbouwd. Het plan voor de verbouwing hadden we zelf gemaakt, Hans heeft de uitvoering voor zijn rekening genomen. De zolder is gesplitst in 2 kamers (hobby ruimte en ouderslaapkamer), er is een badkamer gemaakt (grenzend aan ouder slaapkamer) en er is een vliering gemaakt over de breedte van het huis in de nok van het dak. Alles is prima verlopen. Hans is een vakman die goed meedenkt, erg netjes werkt en prima communiceert. Mocht je voor een verbouwingsklus staan, bel dan Hans. Voor een volgende klus doen wij dat in ieder geval wel weer.
Linda en Hans schreef op 17 januari 2017 om 16:52:
Omdat Hans vorig jaar onze badkamer zo mooi en netjes had verbouwd, hebben we Hans gevraagd om in onze keuken het plafond te verlagen met ingebouwde spotjes en om keukenapparatuur in te bouwen. Ook nu zijn we weer heel tevreden over de deskundige en prettige aanpak van de klus door Klustperfect.
anoniem schreef op 31 oktober 2016 om 18:47:
Zeer tevreden over de verrichte werkzaamheden. Klustperfect is zeer professioneel en efficient en geeft goede adviezen.
Sandra Hofland schreef op 31 oktober 2016 om 09:07:
Ik heb mijn keuken en toilet door Hans laten doen en ben daar méér dan tevreden over. Hans werkt snel en netjes en denkt met je mee. Bij een volgende klus kies ik zeker weer voor hem! Sandra
Sanne en Tommy schreef op 13 oktober 2016 om 09:54:
Hans is prettig en professioneel om mee samen te werken. Hoewel onze wensen bijna nooit standaard zijn, denk hij goed mee, ook hoe de kosten voor materiaal beperkt kunnen worden. Met onze aparte keus voor tegels en meubels (die overal en negens vandaan kwamen) heeft hij onze droombadkamer gecreëerd. Hij levert de klus helemaal compleet af, zelfs als hij daarom nog even terug moet komen om iets op te hangen. Hans, superbedankt, we genieten utliem van deze nieuwe ruimte in ons bijzondere jaren \'20 huis.
Nino Keijner schreef op 9 augustus 2016 om 04:44:
Eind juli diverse werkzaamheden laten uitvoeren door Klust Perfect zoals het betegelen van de douchewand, plaatsen van nieuw plafond in badkamer, vernieuwen van de vloertegels en het stuccen van de buitenmuren op het balkon. Klust Perfect heeft in de loop der jaren al diverse klussen in ons huis uitgevoerd en ook dit keer is er weer aan onze verwachtingen voldaan. De werkzaamheden worden altijd vakkundig en conform planning opgeleverd. En Hans en collega\'s zijn betrouwbaar, flexibel en prettig in de omgang. Wij kunnen Klust Perfect van harte aanbevelen. Nino & Desiree
Marcel en Helen Hendriks schreef op 5 juni 2016 om 06:01:
Wij zijn zeer tevreden met onze keuken die is opgeknapt door dhr. v Schie !!
Wil van Steenbrugge schreef op 2 februari 2016 om 12:24:
Hans heeft in voorgaande jaren, bij mij en familie, diverse klussen gedaan. Welke hij tot volle tevredenheid heeft uitgevoerd. Dit was voor mij weer een reden om Hans in te huren voor mijn keukenklus in januari 2016. Ook deze keer heeft Hans aan mijn verwachtingen voldaan. Hans is een vriendelijke en doorgaande werker. Ook is hij niet te beroerd, wanneer er nog wat tijd over is, een extra klein klusje te doen. Ik zal hem zeker bij een volgende klus weer in gaan huren. Ik wens Hans zeker een hoop klanten toe.