veelzijdig.....professioneel....betrouwbaar

Badkamer verbouwen Voorburg

Een zolder verbouwen of badkamer verbouwen in Voorburg? Klustperfect draait hier zijn hand niet voor om. Schakel ons in voor al uw kluswerkzaamheden.

U kunt ons uw badkamer laten verbouwen

Vindt u het tijd worden om uw badkamer te verbouwen en woont u in Voorburg? Dan kunt u hiervoor terecht bij het klusbedrijf Klustperfect. Kleinschalig, klantvriendelijk en flexibel zijn onze kernwoorden. Geen wonder dat wij goede mond-tot-mondreclame krijgen. Wellicht bent u wel zo naar ons doorverwezen.

Eerlijke service

Klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zullen het dan ook eerlijk toegeven wanneer wij niet goed in staat zijn een bepaalde klus te klaren. Want kwaliteit vinden wij erg belangrijk. Waar nodig huurt ons klussenbedrijf een specialist in om ons bij dit soort klussen te begeleiden.

Mogelijke werkzaamheden:

  • Muur doorbreken
  • Badkamer betegelen
  • Douchecabine inbouwen
  • Bad of jacuzzi plaatsen
  • Hangend toilet plaatsen
  • Elektrische vloerverwarming plaatsen

Voor het uitbrengen van een vrijblijvende offerte betreffende uw badkamerverbouwing komen wij graag bij u langs. Zo kunnen we precies zien met welke werkzaamheden wij rekening dienen te houden. Neen daarom vandaag nog contact met ons op.

Het uitvoeren van klussen doen wij niet alleen in Voorburg, maar ook in Den Haag en omgeving van Den Haag, zoals Wassenaar en Zoetermeer. Bel dus gerust Klustperfect.