veelzijdig.....professioneel....betrouwbaar

Badkamer renovatie Den Haag

Wilt u uw badkamer verbouwen? Voor een badkamerrenovatie in Den Haag belt u naar het vriendelijke klussenbedrijf Klustperfect. Ons team verbouwt zelf uw badkamer, zodat u niet steeds andere mensen in uw huis aan het werk heeft.

Badkamerrenovatie: Den Haag schakelt Klustperfect in

Een nieuwe douche, een ontspannen jacuzzi of een behaaglijke elektrische vloerverwarming: bij een badkamerrenovatie komt heel wat kijken. Wij kunnen ons goed voorstellen dat het u aan de vaardigheden ontbreekt om deze klussen zelf te klaren. Op zulke momenten, of wanneer u even geen tijd hebt om het zelf te doen, staan wij voor u klaar.

Positieve instelling

Als klusspecialisten hebben wij in 1998 ons eigen bedrijf opgericht: Klustperfect. Zo konden we ons fulltime aan onze passies wijden. En dat wij plezier in ons werk hebben, straalt van iedere badkamerrenovatie af. De afwerking is tot in de puntjes uitgevoerd en wij laten uw badkamer netjes achter.

De voordelen van Klustperfect:

  • Flexibel
  • Klantvriendelijk
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Kwaliteit in afwerking
  • Voor al uw kluswerkzaamheden

Voor het uitbrengen van een vrijblijvende offerte betreffende uw badkamerrenovatie komen wij graag bij u langs. Zo kunnen we precies zien met welke werkzaamheden wij rekening dienen te houden. Neen daarom vandaag nog contact met ons op.

Het uitvoeren van klussen doen wij niet alleen in Den Haag, maar ook in de omgeving van Den Haag, zoals Voorburg, Wassenaar en Zoetermeer. Bel dus gerust Klustperfect.